Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ, στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε προχθές στα μέλη του κόμματος του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο γάμος έλαβε χώρα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ να κάνει ένα βήμα παραπάνω μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για το Μεσανατολικό

Μάλιστα, ούτε στην ευτυχέστερη στιγμή της προσωπικής ζωής του ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραχώρησε στον εαυτό του ένα, έστω και μικρό, διάλειμμα από τα καθήκοντά του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις λίγη ώρα μετά από το γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην ειδική για τις γαμήλιες τελετές αίθουσα του δημαρχείου Νέας Υόρκης, ο κ. Κασσελάκης κοινοποίησε μέσω Facebook τη θέση του για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η σκέψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι και στα όσα εξελίσσονται στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Ο κ. Κασσελάκης σε νέα του ανάρτηση μοιράζεται την πολιτική του θέση για την τραγωδία στη Λωρίδα της Γάζας με ένα τραγούδι του hip hop γκρουπ «Στίχοιμα» στο οποίο συμμετέχει και ο Χρήστος Θηβαίος.

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ανεβάσει και το τραγούδι «Άμαχος».

Στέφανος Κασσελάκης: Έντονες οι αντιδράσεις για τη στάση του

Ωστόσο, στις πρώτες αντιδράσεις είναι έκδηλη η δυσφορία για την στάση του κ. Κασσελάκη, η οποία είναι επαμφοτερίζουσα.

Κάποιος χρήστης του Facebook σχολίασε «απέναντι σε τόσους νεκρούς, αυτό δεν είναι πολιτική θέση, αλλά αυτοαναφορικό μάρκετινγκ, δηλαδή ύβρις. Όχι μόνο δεν σπας τις πολιτικές ισορροπίες, αλλά με χυδαίους εξυπνακισμούς πάνω από χυμένο αίμα νομίζεις πως τριπλάρεις το πολιτικό επίδικο, στο διάλειμμα σου από τα τρυφηλά Hamptons. Κάνε μας μία χάρη. Μείνε εκεί».

Διαβάστε ακόμη: