Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Tik Tok, καταλογίζει fake news στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας στο βίντεο του πρωθυπουργού για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό.

«Μην μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tiktok», σημειώνει στο βίντεο ο κ. Κασσελάκης, που χρησιμοποιεί αποσπάσματα από προηγούμενο βίντεο του κ. Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με όσα αναφέρει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη WWFο νέος νόμος είναι νόμος καταστροφής των ακτών, «γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμη και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή».

«Και να θυμάστε, όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λογοπαίγνιο με παλαιότερη διαφήμιση για τις καθαρές ακτές.

@skasselakis

Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Διαβάστε ακόμη: