Η Στεφανία με το «Last Dance» πραγματοποίησε τη δεύτερη πρόβα της εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, αποκαλύφθηκε και το τρικ της ελληνικής αποστολής. Μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακά φωνητικά και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η 18χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το «Last Dance», αλλά και με τα τρικ του Φωκά Ευαγγελινού όπου καταφέρνει να… εξαφανίζει επί σκηνής τους χορευτές. Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, σε ζωντανή μετάδοση.

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό και η δεύτερη πρόβα ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έχω δει ακόμα τη δεύτερη πρόβα. Αυτό που θέλω να διορθώσω στο stage είναι το βλέμμα μου. Θέλω να είναι άγριο και σέξι. Κάνουμε πρόβα όλη την ώρα ακόμα και στο ξενοδοχείο», εξέφρασε η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τι δείχνουν τα προγνωστικά;

Ένας εκ των χορευτών της τραγουδίστριας, ο Νίκος Κουκάκης, ο οποίος όπως είπε είναι και το γούρι της, δήλωσε πως ο βαθμός δυσκολίας του χορευτικού είναι μεγάλος μιας και το εφέ με το green screen είναι απαιτητικό και δύσκολα βγαίνει live. «Στη σκηνή για δύο λεπτά δεν έχουμε καθόλου όραση».

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό μίλησε και για την άνοδο της χώρας μας στα στοιχήματα, αφού πλέον φιγουράρει στη δεκάδα. «Όλοι μου σχολιάζουν το ειδικό εφέ της χορογραφίας. Μου λένε πως είναι εξαιρετικό και πώς το κάνω. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Δεν πιστεύω ακόμα πως είμαστε στο top 10…! Στα backstage είναι η μαμά μου η οποία μου λέει πως είμαι πολύ καλή, να μην αγχώνομαι και να τα πάω τέλεια για την Ελλάδα», σχολίασε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.