Είναι να απορεί κανείς από πού τελικά απορρέει η στήριξη της κυβέρνησης προς τον Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ!

Αντί να τον στείλουν από εκεί που ήρθε, ιδίως μάλιστα από τη στιγμή που παρενέβη ο εισαγγελέας του οικονομικού εγκλήματος και ζητά εξηγήσεις για παραβάσεις του μισού ποινικού κώδικα, ο Σταϊκούρας, σε συνδυασμό με τον Δημητριάδη του Υπερταμείου αναζητούν τρόπους για να παρακαμφθεί η απόφαση του ΣτΕ και να παραμείνει η ΕΥΔΑΠ (παρανόμως) υπό τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και όχι του ελληνικού Δημοσίου όπου πραγματικά ανήκει και ήδη η Δικαιοσύνη έχει επικυρώσει.

Δηλαδή να μείνει στη θέση του ο επικίνδυνος για τα συμφέροντα του Δημοσίου Σαχίνης και να συνεχίσει να αμείβεται ηγεμονικά!

Μαζί με την παρέα του, όλο το συρφετό που έχει διορίσει και τη Διοίκηση του που απολαμβάνει bonus και αστρονομικές απολαβές, αφού το πρώτο πράγμα που έκανε ο Σαχίνης όταν ανέλαβε την εξουσία η ΝΔ ήταν να διπλασιάσει τις αμοιβές του Διοικητικού Συμβουλίου!

Αν αυτό δεν αποτελεί θεσμική εκτροπή και ασέβεια προς την Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, τότε πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Εισαγγελική παραγγελία προς Σαχίνη, για το σκάνδαλο των 21 εκατ. στην ΕΥΔΑΠ

Στο μεταξύ, όπως μου μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Σαχίνης συμπεριφέρεται στην ΕΥΔΑΠ σαν να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως έχει διασφαλίσει την παραμονή του, καθώς ο πρωθυπουργός λόγω φιλίας με την σύζυγο του από τα χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών, δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει!

Ακόμη, φέρεται να λέει στον στενό περίγυρο του, πώς έτερος κοινός φίλος της συζύγου του και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ασκήσει όλη την επιρροή του στον πρωθυπουργό και τον έχει πείσει ότι πρέπει να παραμείνει στη θέση του!

Δηλαδή σε απλά λόγια, ο Σαχίνης ομολογεί ότι προσπαθεί να διατηρηθεί στη θέση του στην ΕΥΔΑΠ, όχι γιατί είναι ικανός μάνατζερ, αλλά γιατί τον επιβάλουν η σύζυγος του που είναι στενή φίλη του πρωθυπουργού, καθώς και κοινοί φίλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα χρόνια του Κολλεγίου!

Τώρα, όσον αφορά το τεράστιο σκάνδαλο με τις πλασματικές αμοιβές των δικηγορικών εταιρειών που ζημίωσαν την ΕΥΔΑΠ και έχει παρέμβει ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος θα τα πούμε αναλυτικά προσεχώς!

Να ξέρει απλώς ο Σαχίνης, πως όσους ελεγκτικούς οίκους και να προσλάβει για να αλλοιώσει το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου της ΕΥΔΑΠ, το οποίο προκλητικά έγραψε επί ενάμιση χρόνο στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ενώ παράλληλα ανανέωσε τη σύμβαση με τις δικηγορικές εταιρείες που φέρονται αναμεμειγμένες στο σκάνδαλο, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, γιατί η Δικαιοσύνη ούτε επηρεάζεται, ούτε χειραγωγείται…