Σε μια κόλλα χαρτί φέρονται να έχουν τυλίξει τα επιχειρησιακά στελέχη της Αρχής για το ξέπλυμα, μεγαλόσχημο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου επί σειρά ετών υπήρξε συνώνυμο της Διαπλοκής!

Πασίγνωστος μεγαλοεπιχειρηματίας με άμεση εμπλοκή σε ΜΜΕ, καθώς και κατασκευαστικό όμιλο που κυριάρχησε επί δεκαετίες στο επιχειρηματικό στερέωμα απολαμβάνοντας απεριόριστες και ανεξέλεγκτες αναθέσεις έργων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εσχάτως βγήκε από τα συρτάρια όπου ήταν βαθιά θαμμένη, καραμπινάτη υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, η οποία διαπιστώθηκε το 2015 και αφορά εμβάσματα από τον Παναμά και κινήσεις λογαριασμών που υπερβαίνουν τα 70 εκατ. ευρώ! Και η προέλευση καθώς και η νομιμότητα τους δεν αποδεικνύεται ούτε επιβεβαιώνεται βάσει των ελέγχων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το άνοιγμα της χρονίζουσας υπόθεσης που είχε «θαφτεί» στα συρτάρια της αρμόδιας αρχής, η έρευνα προχώρησε με ταχείς ρυθμούς και ήδη έχει συνταχθεί εισηγητική έκθεση, βάσει της οποίας θα πρέπει η υπόθεση άμεσα να σταλεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω!

Η υπόθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όπως αντιλαμβάνεστε την παρακολουθούμε από κοντά…

Δύο επιχειρηματίες «υπεράνω υποψίας», ο ένας εισηγμένος και ο άλλος προβεβλημένος, στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα!