Μέσα σ’ ένα φρεάτιο έπεσε το κινητό του ηθοποιού και βουλευτή Σπύρου Μπιμπίλα, όπως είπε ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ατύχημα όπως έγραψε έγινε όταν γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε μέσα σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. «Το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα», είπε ο ίδιος εξηγώντας το πανικό του.

Η επόμενη του κίνηση όπως περιγράφει, ήταν να πάει σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν πως δεν ήταν εκείνοι αρμόδιοι ενώ η Πυροσβεστική από την μεριά της θα μπορούσε να παρέμβει μόνο αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο και χρειαζόταν απεγκλωβισμό. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Δήμο, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση καταλήγοντας να καλεί την ΕΥΔΑΠ όπου: «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», αναφέρει.

Στην ανάρτησή του γράφει ότι η υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε του μετέφερε πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα» και συνεχίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό» αναφέρει εκφράζοντας ταυτόχρονα τον προβληματισμό του, τι θα γινόταν αν στη θέση του ήταν ένας απλός πολίτης.

 

Διαβάστε ακόμη: