Έγιναν τα 2 Over που είχα προτείνει τη Δευτέρα, στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Πέρασε και ο «άσος» της Βερόνα στο ματς με τη Σαλερνιτάνα.

Ο ΠΑΟΚ όμως «αυτοκτόνησε» στην Τρίπολη και παρότι προηγήθηκε με 0-2 δέχτηκε 2 γκολ στις καθυστερήσεις από τον Αστέρα. Είχα επιλέξει το «διπλό» του.

Πήγαν πάντως στο ταμείο όσοι είχαν την «πρώιμη πληρωμή» στο δελτίο τους αφού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2 γκολ διαφορά.

Πάμε στα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης:

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σήμερα και αύριο στο Champions League.

Δύσκολα είναι και τα 4 παιχνίδια, ειδικά τα 2 σημερινά. Χωρίς φαβορί είναι οι αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν και της Μίλαν με την Τότεναμ. Δεν θα ασχοληθώ με σημεία σε αυτά τα ματς. Θα πάω με το Goal/Goal.

Σκοράρουν η Παρί και η Μπάγερν, δύσκολα δεν θα βρουν δίχτυα και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Μίλαν λογικά θα πετύχει γκολ στην έδρα της. Η Τότεναμ το έχει το 1 γκολ στο Μιλάνο.

Στα αυριανά παιχνίδια κυνηγάω σημεία. Ποντάρω στη νίκη της Μπενφίκα στο Βέλγιο κατά της Κλαμπ Μπριζ. Θα επιδιώξει να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Οδηγεί την κούρσα στην Πορτογαλία, θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Champions League. Στα μέτρα της είναι η Κλαμπ Μπριζ, η οποία εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει νοκ άουτ την Μπενφίκα.

Την πολύ καλή απόδοση 2,45 δίνει το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Τσέλσι. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας είναι η Ντόρτμουντ με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της στο 2023. Η Τσέλσι ψάχνεται και δεν μπορεί να πιάσει σταθερή απόδοση. Θα δεχτεί πίεση από την Ντόρτμουντ σε μία δύσκολη έδρα.

Στην Αγγλία γίνεται αύριο το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο +3 είναι η Άρσεναλ και με 1 ματς λιγότερο. Μόνο νίκη θέλει η Σίτι για να την πιάσει στην κορυφή. Μεγάλες είναι οι αποδόσεις και στα 3 σημεία. Ένα πολύ μικρό προβάδισμα, σύμφωνα με τις αποδόσεις, έχει η φιλοξενούμενη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 είναι πιθανό σ’ ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμη: