Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώνεται στη χώρα, αυτή τη φορά, στη Σπάρτη όπου μία γυναίκα, πρώην bodybuilder, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε πάνω από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα», λέει το θύμα του ξυλοδαρμού.

Σπάρτη: Μητέρα ενός 3χρονου αγοριού η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Σπάρτη είναι μητέρα ενός 3χρονου αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια νοσηλεύτηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο τη πόλης, μετά την κακοποίηση που υπέστη. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, έπαθε διάσειση, ενώ εμφάνισε και απώλεια μνήμης.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε πολύ αντίθετη σε αυτό. ‘’Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)’’ του λέω, ‘’Πραγματικά θέλω να χωρίσουμε’’. Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξανά απλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Σπάρτη: Η σοκαριστική περιγραφή του θύματος για τα όσα έζησε

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του θύματος πως ο σύζυγός της παρά λίγο να την πνίξει. «Προσπάθησε να γίνει πνιγμός. Πώς προσπάθησε; ‘Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη τη στιγμή εκείνος έβαλε και τα δύο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, δηλαδή μύτη, στόμα».

Η δίκη της αναβλήθηκε για τυπικούς λόγους, ενώ έχουν τεθεί σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα σύμφωνα με τα οποία ο σύζυγός της δεν μπορεί να την πλησιάσει.

Διαβάστε ακόμη: