Η Σούκι Γουότερχαουζ ανέβηκε στη σκηνή του Coachella Music And Arts Festival και αποκάλυψε, για πρώτη φορά, το φύλο του μωρού που απέκτησαν πρόσφατα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η 32χρονη εμφανίστηκε με ένα λευκό παλτό με φτερά κατά τη διάρκεια του σόου της και τραγούδησε μια διασκευή της επιτυχίας των Oasis, «Don’t Look Back In Anger».

Η Γουότερχαουζ μίλησε στη συνέχεια, για το γεγονός ότι έγινε πρόσφατα μητέρα, καθώς είπε ότι πρόσφατα βίωσε «μεγάλες αλλαγές στη ζωή της» αποκαλύπτοντας ότι απέκτησε κόρη.

«Έχουν συμβεί μερικά αρκετά μεγάλα γεγονότα. Αγαπώ τις καταπληκτικές γυναίκες και ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη δική μου μικρή καταπληκτική κυρία και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου» είπε.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της με τον ηθοποιό, η Σούκι Γουότερχαουζ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόσφερε στους θαυμαστές της μια πρώτη εικόνα από το παιδί της, στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο άγγελε», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου που τη δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό.