Ο Βρετανός ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, ο οποίος και θα είναι μάλλον ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, θεωρείται ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με μελέτη βασισμένη στη Χρυσή Τομή των Αρχαίων Ελλήνων. Η συμμετρία των χαρακτηριστικών του (μάτια, φρύδια, μύτη, χείλη, πηγούνι, σαγόνι, και πρόσωπο) αγγίζει το 93,04% της τελειότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

Ο αισθητικός χειρουργός Δρ. Τζούλιαν Ντε Σίλβα ανέλυσε τα πρόσωπα χρησιμοποιώντας τη Χρυσή Τομή. Ο Λουσιέν Λαβισκούντ κατέλαβε τη δεύτερη θέση (92,41%) και ο Πολ Μεσκάλ την τρίτη (92,38%). Στην πρώτη πεντάδα συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Τζακ Λόουντεν.

Η λίστα των 10 πιο όμορφων ανδρών:

Στη λίστα, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνεται και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, με ποσοστό 89,9%, τοποθετώντας τον στην έκτη θέση. ««Ο Κλούνεϊ είναι εύκολα ο γηραιότερος σταρ στη λίστα, αλλά παραμένει ένας εντυπωσιακά ελκυστικός άνδρας με κλασικά χαρακτηριστικά» δήλωσε ο Ντε Σίλβα.

«Οι τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά όμορφο». Η Βρετανοαργεντίνα ηθοποιός Άννα Τέιλορ Τζόι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Netflix, στη μίνι σειρά «The Queen’s Gambit», ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στη λίστα με τα αστέρια που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι με βαθμολογία 94,65%.

Λίστα των 10 πιο όμορφων ανδρών:

    1. Άαρον Τέιλορ Τζόνσον – 93,04%
    2. Λουσιέν Λαβισκούντ – 92,41%
    3. Πολ Μεσκάλ – 92,38%
    4. Ρόμπερτ Πάτινσον – 92,15%
    5. Τζακ Λόουντεν – 90,33%
    6. Τζορτζ Κλούνεϊ – 89,90%
    7. Χένρι Γκόλντινγκ
    8. Μάικλ Φασμπέντερ
    9. Τζέιμι Φοξ
    10. Τιμοτέ Σαλαμέ

Διαβάστε ακόμη: