Ένα μυστικό 30 χρόνων στο σύμπαν των ξενοδοχείων μόλις αποκαλύφθηκε. Έπειτα από τρεις δεκαετίες σκληρής δουλειάς, το premium concept resort της υπερπολυτελούς αλυσίδας φιλοξενίας Soneva, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες τους στους εξαιρετικά πλούσιους επισκέπτες του.

Το υπερπολυτελές βιώσιμο θέρετρο Soneva Secret 2024 βρίσκεται στην πιο απομακρυσμένη ατόλη των Μαλδίβων, τη Haa Dhaalu, και θα εγκαινιαστεί στις 10 Ιανουαρίου 2024. Κατασκευασμένο σε ένα παρθένο περιβάλλον, το resort διαθέτει 14 κορυφαίες ιδιωτικές βίλες προσβάσιμες μόνο με σκάφος, μεταξύ των οποίων η «Castaway», η πρώτη πλωτή βίλα των Μαλδίβων.

Η διαμονή στις lux κατοικίες ξεκινά με ανεμπόδιστη θέα και άμεση πρόσβαση στην παραλία με τη λευκή άμμο ή την κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα. Οι τεράστιες κύριες σουίτες είναι εξοπλισμένες με συρόμενες στέγες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στον έναστρο ουρανό, ενώ κάθε βίλα διαθέτει ένα διπλανό υπνοδωμάτιο, στοιχείο που τις καθιστά ιδανικές για οικογένειες.

Οι κορυφαίες ανέσεις στο Soneva Secret 2024 συνοδεύονται φυσικά από εξίσου κορυφαίες υπηρεσίες. Οι φιλοξενούμενοι εξυπηρετούνται σε 24ωρη βάση από αφοσιωμένους «barefoot guardians» και «barefoot assistants», όπως τους αποκαλεί το resort. Τουλάχιστον 14 ιδιωτικοί σεφ περιστρέφουν τη σπάτουλα τους για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, είτε στην άνεση της βίλας ή στην αγκαλιά της φύσης στα πιο γραφικά σημεία του νησιού.

Χρησιμοποιώντας τις εναέριες τροχαλίες, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μεταβούν αιωρούμενοι στο παρατηρητήριο και το κελάρι κρασιών στη λιμνοθάλασσα, να απολαύσουν εξωτικές γευστικές εμπειρίες στο Out of This World, έναν πύργο γαστρονομίας στη μέση της θάλασσας, ή να επιλέξουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων μπροστά στο τζάκι του παραθαλάσσιου εστιατορίου So Primitive. Να σημειωθεί ότι κάθε δείπνο συνοδεύεται με γενναίες δόσεις των διάσημων τυριών, αλλαντικών, σοκολάτας και παγωτών της Soneva.

Ενώ οι βουτιές στα απέραντα γαλάζια νερά είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να περάσει κανείς τις μέρες του στο Soneva Secret, οι οικογένειες μπορούν να εμπλουτίσουν τις διακοπές τους με εμπειρίες όπως εκδρομές στις παρθένες ακτές, κρουαζιέρες με δελφίνια στο ηλιοβασίλεμα και snorkeling με τη συνοδεία έμπειρου θαλάσσιου βιολόγου.

Ακόμη και οι νύχτες μπορούν να είναι γεμάτες δράση, χάρη στον αστρονόμο της Soneva, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους επίδοξους παρατηρητές σε μια μαγευτική περιήγηση στους νυχτερινούς ουρανούς, αποκαλύπτοντάς τους τα μυστικά του γαλαξία.

Το Soneva Secret 2024 είναι προσβάσιμο μέσω μιας συναρπαστικής πτήσης με υδροπλάνο διάρκειας 75 λεπτών απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Velana στο Μαλέ και είναι πλέον ανοιχτό για κρατήσεις με τιμές που ξεκινούν από 5.500 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Soneva.

Διαβάστε ακόμη: