Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Fame Story», στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και στη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν είμαι αυστηρή καθηγήτρια στο “Fame Story”. Δεν με έχετε δει έξαλλη, είμαι λίγο hot-tempered. Σχεδόν τους παρακαλάω να δουλέψουν, τους παίρνω από το χεράκι. Για εμένα το να ανεβάζω εντάσεις είναι το “καλημέρα τι γίνεται; είστε καλά;”. Κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι έξαλλη. Αυτό είμαι, συγγνώμη».

Σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό τράπερ η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Είπε το κορίτσι του το θέλει πιο ντυμένο. Το κορίτσι του ας ντυθεί λοιπόν. Ας μείνουμε σε αυτά που είπε στη συνέντευξη ότι είμαστε φίλοι. Ας μείνουμε εκεί. Τώρα τι ζηλεύει και πώς το θέλει το κορίτσι του θα μας το πει το κορίτσι του κάποια άλλη στιγμή, σε κάποια άλλη ζωή. Έχω μια σχέση, μία φιλική σχέση, δεν παύει να είναι σχέση».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Μου έφτασε το όνομα. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα».

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Μαρία Σολωμού: Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος

Διαβάστε ακόμη: