Σοκάρουν οι τελευταίες αναρτήσεις του νοσηλευτή από τη Δράμα που άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τον κορωνοϊό. 

Ο 53χρονος νοσηλευτής είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό στις 24 Νοεμβρίου. Από τότε έδινε καθημερινή μάχη με την ασθένεια.

45 ημέρες μετά την άνιση μάχη έφυγε από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Πετσικάκης, ο οποίος ανήκε στο προσωπικό του νοσοκομείου Δράμας, ιδιάιτερα αγαπητός σε όλους, νικήθηκε από τον covid ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σερρών εξαιτίας επιπλοκών.

«Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους…Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήρα αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής.. Έχω χάσει τις μέρες …προσευχηθείτε για μένα» ήταν η τραγική και τελευταία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στις 12 Δεκεμβρίου.
«Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν» «Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο. Μην με παίρνετε τηλέφωνο. Κάντε μια προσευχή»έγραφε σε αναρτήσεις του στο facebook.
Το ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Δράμας σε ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.