Στη Γερμανία για να κηδευτούν αναμένεται να μεταφερθούν οι σοροί της 31χρονης και του μόλις 10 μηνών μωρού της που έπεσαν θύματα στυγερής δολοφονίας από τα χέρια του 56χρονου, πρώην συντρόφου και πατέρα του παιδιού, στην Καβάλα.

Η μητέρα της αδικοχαμένης 31χρονης και γιαγιά του βρέφους, ζήτησε οι σοροί των δυο θυμάτων να μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου ζει πλέον η ίδια για να ταφούν, παρά το γεγονός ότι και η ίδια κατάγεται από τη Λεκάνη, το χωριό το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο για τη νεαρή μητέρα και το παιδί της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος κτηνοτρόφος, δράστης της φρικτης δολοφονίας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κηδεύτηκε χθες (1/10), σε μια τελετή όπου βρέθηκε μόνο στενοί συγγενείς χωρίς καν τον πατέρα του.

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση! Πρώτα σκότωσε το μωρό, μετά τη μητέρα

Η μικρή κοινωνία της Λεκάνης Καβάλας παραμένει συγκλονισμένη από το διπλό έγκλημα.

Ακόμη πιο συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη, ο δράστης της φριχτής διλοφονίας φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος, ενώ βρέθηκαν στο σώμα του 10 σκάγια.

Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα, και πυροβόλησε πάλι πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα. Η γυναίκα βρήκε ακαραίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές

Αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, σκοτώνοντας το ίδιο του το παιδί και τη σύντροφο που ζήλευε παθολογικα προσπάθησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς κατακερμάτισε τον εγκέφαλό του.

«Ήταν αδιάφορος. Τη θεωρούσε κτήμα του

Αν και μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού του, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη, δίνοντας την επιμέλεια στη μητέρα, δεν υπήρξε ένταση μεταξύ τους στο δικαστήριο, σύμφωνα μ ετη δικηγόρο της άτυχης γυναίκας. Η ίδια μάλιστα είχε αφήσει ελευθερία στο κτηνοτρόφο να βλέπει όποτε ήθελε το παιδί του.

Τους πήγε στο μαντρί και τους σκότωσε

Συγκεκριμένα νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/9), πέρασε, πήρε την νεαρή με το μωρό από το σπίτι τους και πήγαν όλοι μαζί στο μαντρί για να παίξουν με τα κατσικάκια. Σύμφωνα με την μαρτυρία γειτόνισσας η Αννα φοβόταν, της ζήτησε πριν φύγει να την καλεί κάθε μισή ώρα στο τηλέφωνο.

Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε και αν ειπώθηκε κάτι. Ο κτηνοτρόφος ύψωσε την καραμπίνα του και σκότωσε το παιδί και την Αννα. Τους έβαλε δίπλα δίπλα και αφού πήρε τηλέφωνο τον εξάδελφό του λέγοντάς του έλα στο μαντρί γρήγορα, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο εξάδελφος του κτηνοτρόφου τους βρήκε και τους τρεις νεκρούς μέσα στην καλύβα.

Συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, σύμφωνα με το Star, λένε πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και εάν η 31χρονη Άννα κατέγραφε και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

«Έγραφε με το κινητό η κοπέλα… Φοβόταν…», λέει η θεία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μιλούν και να φεύγουν σε ανάλογες καταστάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, για αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι, αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί.

Διαβάστε ακόμη: