Άτυχη γυναίκα είδε γυμνές τις φωτογραφίες να γίνονται «βορά» του διαδικτύου από τον ίδιο της τον άντρα που την βιντεοσκοπούσε παράνομα.

«Δεν έδειχνε τίποτα… Φυσιολογικότατος. Είχα πάρει το κινητό του, είδα μέσα τις φωτογραφίες μου. Είδα δηλαδή, ότι τις έστελνε κάπου αλλού τις φωτογραφίες μου. Έμενε μέσα στο σπίτι κανονικά. Ήμασταν μαζί. Είχαμε κάποια προβλήματα σαν ζευγάρι, αλλά δεν φαινόταν ότι κάνει τέτοιο πράγμα. Δεν είχα καταλάβει ότι κάνει τέτοιο πράγμα», υποστήριξε η γυναίκα

Η γυναίκα σοκαρισμένη ακόμα και μετά την καταδίκη του συζύγου θα περιγράψει την αδιανόητη στιγμή που καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος της ζωής της έχει μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε ένα «ροζ Βig Βrother».

«Τυχαία. Χτυπούσε μια μέρα το κινητό, έβγαζε περίεργους θορύβους. Κοιμόταν. Το πήρα, το άνοιξα και έπεσα πάνω σε αυτά που είδα. Είχε φωτογραφίες δικές μου, που τις έστελνε σε άλλους. Σε μια εφαρμογή που δεν την γνωρίζω εγώ τι εφαρμογή ήταν αυτή. Δεν παθαίνεις σοκ όταν βλέπεις τέτοια πράγματα; Τον ρώτησα “τι είναι αυτά;” και μου είπε “τίποτα, κάτι… τα έστειλα σε έναν φίλο μου”. Χαλαρός».

Η τυχαία αποκάλυψη της δράσης του αποκάλυψε μία αδιανόητη πραγματικότητα με κρυφές κάμερες στο μπάνιο. Η περαιτέρω έρευνα αποκαλύπτει και χειρότερα σε διαλόγους με άλλους που έβλεπαν τις φωτογραφίες.

«Ήθελε να με εκδικηθεί. Για ποιο λόγο; Δεν έκανα κάτι. Δεν έκανα κάτι που να αξίζω τέτοια τιμωρία και τέτοια εκδίκηση. Σημασία έχει ότι δικαιώθηκα. Τελείωσε. Δεν κάνουμε υπομονή για τέτοια πράγματα. Αντιδρούμε. Καταφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Αυτό είναι ένας ψυχολογικός και ψυχικός βιασμός. Μπορεί να μην είναι σωματικός, αλλά είναι βιασμός. Μου έλεγε ότι θα έχω αργό θάνατο. Δεν θα φύγω από εδώ μέσα. Εγώ ξέρω τι έχω περάσει μέσα στο σπίτι μου και φυσικά και αυτός ξέρει τι έχει γίνει μέσα στο σπίτι, όπως ξέρει και πολύ καλά τι έχει κάνει.

Η δικαιοσύνη πρέπει να έχει πολύ γρηγορότερα αντανακλαστικά. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να τυραννιέται 4 χρόνια. Στο δικαστήριο υπήρχε λίγη ένταση. Φώναζε. Έλεγε ότι εγώ έφταιγα για όλα, ότι εγώ τον έβριζα, τον χτυπούσα. Στο σπίτι δεν ήθελε και πολύ μεγάλη αφορμή για να κάνει κάποιο καβγά. Ήταν οξύθυμος πάντα. Δηλαδή, τα τελευταία 6 χρόνια ήταν πάρα πολύ οξύθυμος».

Ο συνήγορος της γυναίκας θα αισθανθεί και αυτός δικαιωμένος για την καταδίκη του ανθρώπου που έκανε τη ζωή της πελάτισσας του ένα μαρτύριο: «Καταδικάστηκε σε 13,5 χρόνια αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι το Εφετείο. Είδαμε έναν άνθρωπο αμετανόητο που είπε ότι κακοποιούνταν από τη σύζυγο», δήλωσε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Στην δίκη οι δικαστές ανατρίχιασαν όταν άκουσαν την γυναίκα να εξιστορεί την διαπόμπευση της από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευθεί για σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της. Η ανατριχίλα έγινε ρίγος, όταν αποκαλύφθηκε η καταγραφή και της κόρης που έγινε και αυτή αντικείμενο κρυφής βιντεοσκόπησης.

«Αντιλήφθηκα ότι το κινητό του έκανε περίεργους ήχους σαν αυτούς των μηνυμάτων. Κάποια στιγμή ενώ κοιμόταν, πήρα το κινητό του και είδα εγκατεστημένη μια εφαρμογή μηνυμάτων και με αυτά που είδα πάγωσα. Είδα γυμνές μου φωτογραφίες και με εσώρουχα στο μπάνιο του σπιτιού μου. Είδα και την κόρη μου γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες», κατέθεσε η γυναίκα.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ένιωσε τότε αυτή η γυναίκα, που όπως είπε είδε τον αδιάκριτο φακό κρυμμένο στο οικογενειακό μπάνιο.

«Έτρεξα στο μπάνιο και βρήκα μια εγκατεστημένη κάμερα μέσα στο κουτί του αρωματικού χώρου. Αμέσως του φώναξα ότι τα ξέρω όλα και εκείνος με ψυχρότητα απάντησε “πως κάνεις έτσι; Έστειλα σε έναν φίλο μου”. Τότε πήγε στο μπάνιο και βγήκε με δύο κάμερες στο χέρι».

Διαβάστε ακόμη: