Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 88χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν 20χρονο διαρρήκτη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο νεαρός μπήκε στο σπίτι της, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, για να τη ληστέψει.

Όπως αναφέρεται στο grtimes, πρόκειται για 20χρονο κάτοικο της περιοχής, με προβλήματα αλκοολισμού και ψυχολογικά, κατά πληροφορίες.

Εισήλθε λοιπόν, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι της ηλικιωμένης για να κλέψει. Ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα για του πει πού είναι τα λεφτά, αλλά έφυγε χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Ομολόγησε ο 20χρονος ότι χτύπησε την 88χρονη

Όπως υποστήριξε, σύμφωνα με το thestival, ενώπιον των αστυνομικών, από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει κάτι.

Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και κατέληξε μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο δράστης προσήχθη για εξέταση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και σήμερα ομολόγησε τις πράξεις του.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 20χρονου δράστη οι αστυνομικοί;

Σημειώνεται πως την 88χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου, η οικιακή βοηθός που ειδοποίησε τις Αρχές.

Αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό που συνέλλεξαν, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στα ίχνη του και και τον συνέλαβαν στην περιοχή Ευκαρπία, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος που είχαν εκδώσει οι δικαστικές Αρχές της πόλης.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 20χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 88χρονη.

Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας που είχε ως συνέπεια τον θάνατο της ηλικιωμένης και μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Ο ίδιος κατηγορούμενος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχε μπει και πριν από δέκα μήνες στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, όταν κατάφερε να της αποσπάσει 640 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.