Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της μίνι σειράς του Netflix η οποία αφηγείται πώς η Γκριζέλντα Μπλάνκο (Griselda Blanco) μια αφοσιωμένη μητέρα δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία με έδρα το Μαϊάμι κατά τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η Σοφία Βεργκάρα ενσαρκώνει την Κολομβιανή «βασίλισσα» των ναρκωτικών.

Για τις ανάγκες του ρόλου ως «νονά» της κοκαΐνης υποβλήθηκε σε μια απίστευτη μεταμόρφωση με πιο λεπτά φρύδια και προσθετικά στη μύτη και στο πηγούνι της για να μοιάζει περισσότερο με την Μπλάνκο.

Η σειρά θα είναι σε έξι επεισόδια των 50 λεπτών. Όπως αναφέρει το Netflix: «Ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και είχε έναν θανατηφόρο συνδυασμό, χάρης και αγριότητας, που τη βοήθησε να κινείται ανάμεσα στην οικογένεια και στην επιχείρησή της». Και συνεχίζει: «παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή για τους αδίστακτους και βίαιους τρόπους της η Γκριζέλντα ήταν μία από τις πλουσιότερες εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο, και απολάμβανε έναν πολυτελή και λαμπερό τρόπο ζωής».

Σοφία Βεργκάρα: Η ζωή της Γκριζέλντα Μπλάνκο

Γεννημένη το 1943 σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Κολομβία, μεγάλωσε στη φτωχογειτονιά έξω από την Μεντεγίν, Μπάριο Τρινιντάντ. Έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία μόλις 14 ετών για να ξεφύγει από την σωματική κακοποίηση του συντρόφου της μητέρας της και ζούσε στους δρόμους.

Γνώρισε τον Αλμπέρτο Μπράβο, έναν γνωστό διακινητή κοκαΐνης για το καρτέλ της Μεντεγίν. Την προσέλαβε για να αγοράζει για λογαριασμό του κοκαΐνη, την οποία θα επεξεργαζόταν ο ίδιος. Το ζευγάρι σύντομα ερωτεύεται και στα τέλη της δεκαετίας του 1960, μετακομίζουν παράνομα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και δημιουργούν ένα τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίου κοκαΐνης. Σκοτώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η πλατφόρμα ανακοίνωσε τους νέους ηθοποιούς στο καστ, μεταξύ των οποίων ο Αλμπέρτο Γκέρα, Βανέσα Φερλίτο, και Αλμπέρτο Αμάν.