Μία ακόμα καταγγελία για αντιδεοντολογική και κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος σκηνοθέτη βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπως ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση εξαιτίας της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου σκηνοθέτη.

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου», σχολίασε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

«Όταν έρθει η ώρα του, θα φτάσει και στο ΣΕΗ»

Και προσέθεσε πως «αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ».

Όπως περιέγραψε η Σοφία Παυλίδου, «ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό».

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», συμπλήρωσε στον λόγο της.

https://www.youtube.com/watch?v=GNjY5xtTLQQ

«Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι πάντα δίπλα μου»

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που διατηρούν μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο. «Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε», παραδέχτηκε.

«Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα το Χρήστο».

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», η ηθοποιός είπε ότι «η πρόταση ήρθε όταν ήμαστε σε εγκλεισμό. Αγαπώ πολύ τη φύση».

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι, αλλά ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για εμένα. Μου είχε γίνει παλιότερα και πρόταση για το Dancing with the Stars, αλλά με πέτυχε σε φάση της ζωής μου που έδινα προτεραιότητα στην οικογένεια και τα παιδιά μου».