Η σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει απασχολήσει τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media. Και το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αρχικά, σύμφωνα με ό,τι ανέφερε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» πριν από έναν μήνα και τη Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού.

Στη συνέχεια όμως, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκαθάρισε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μπορεί να τα ξαναβρούν. Μην πέφτεις όμως, θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Μια φωτογραφία αφορμή για νέο ειδύλλιο στην ελληνική σόουμπιζ

Και τις τελευταίες ώρες μάλιστα, αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik, οι οποίοι πόζαραν μαζί από την ημέρα της φιέστας του Ολυμπιακού. Όπως είναι γνωστό η Αλεξάνδρα έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και το ίδιο έγινε πρόσφατα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik, βάσει των δημοσιευμάτων.

Η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετή, φυσικά, για να φουντώσει τις φήμες ότι κάτι «παίζει» μεταξύ τους. Όπως ειπώθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 υπάρχουν εξελίξεις. Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Η Παναγιώταρου τα έχει με τον Snik που χώρισε από την Ηλιάνα»;.

Τελικά υπάρχει κάτι μεταξύ τους;

Σύμφωνα με τη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή ο ράπερ που χώρισε από την Ηλιάνα, βρέθηκε τυχαία με την Αλεξάνδρα στη φιέστα του Ολυμπιακού. Η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε άλλωστε ότι ο Snik, είχε προσεγγίσει το μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του. «Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Πιστεύω όμως ότι του αρέσει η Αλεξάνδρα του Snik, ενώ από όσο ξέρω την Αλεξάνδρα ο Snik δεν είναι του γούστου της», είπε η Φαίη Σκορδά.