Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο και παρουσιάστρια που απασχολεί πολύ, τόσο με τα επαγγελματικά της όσο και με τα προσωπικά της. Το τελευταίο διάστημα βέβαια, έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Snik, τον σύντροφό της.

Αρχικά, σύμφωνα με ό,τι ανέφερε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» πριν από έναν μήνα και τη Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού.

Τα «σύννεφα» στη σχέση και οι φήμες για χωρισμό

Στη συνέχεια όμως, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκαθάρισε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μπορεί να τα ξαναβρούν. Μην πέφτεις όμως, θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βέβαια, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε το πρωί της επομένης με θλιμμένο ύφος, ενώ στο πλατό της εκπομπής έπαιζε το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ». Προσέθεσε ότι όλα είναι καλά, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στο θέμα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, ενώ τόνισε πως ουδέποτε η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή, γιατί, πολύ απλά, είναι προσωπική.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου, είναι όλα καλά. Μην στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δεν μένουν πια μαζί;

Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!», εδώ και λίγες ημέρες οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί, καθώς η παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει στην Πεντέλη τον περασμένο χρόνο. «Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό», είχε τοποθετηθεί στο περιοδικό άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Και να σημειωθεί πως στο Instagram του γνωστού τράπερ δεν υπάρχει πλέον το μοντέλο, καθώς, όπως φαίνεται, διέγραψε όλες τους τις κοινές φωτογραφίες, μια κίνηση που συζητήθηκε. Βέβαια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ακολουθούνται ακόμα στα social media και η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμα τις φωτογραφίες με τον γνωστό τράπερ στο προφίλ της.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.