Snik ετοιμάζεται να παντρευτεί, όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok.

Ο τράπερ έκανε μια ανάρτηση, όπου μιλάει στους διαδικτυακούς του φίλους για την καθημερινότητά του. Σε αυτό, αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται, προκειμένου να χάσει κάποια κιλά μέχρι την ημέρα του γάμου του. Το βίντεο αυτό δημοσιεύθηκε στο TikTok κάποιου φαν κλαμπ του.

Στο σύντομο κλιπ, όπου φαίνεται να περπατάει στον δρόμο, ο Snik ακούγεται να λέει: «Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι και ωραίοι. Θα παντρευτούμε με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Δεν θέλω να βλέπω όλα αυτά τα τσιμ**** να βγαίνουν να μιλάνε και να κάνουν κακό στη σκηνή. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη αγάπη. Όσοι είστε εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι εδώ, γιατί εσείς με έχετε φέρει εδώ. Την αγάπη μου».

O τράπερ και η σύντροφός του, Μάρτα Αχαρονιάν είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, κρατώντας χαμηλό προφίλ, για να προστατεύσουν έτσι, τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

@snikclips

#snik #snikthehustla

♬ πρωτότυπος ήχος – SNIK

Η 30χρονη από την Αρμενία είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο με τον τράπερ, ενώ αναρτά συχνά στα social media υλικό από κοινές τους εμφανίσεις.

O Snik από την άλλη μεριά, μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Γιώτα Ιωαννίδου, φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη