Σκοτωμός Γιώργου Βαρεμένου – Άννας Καραμανλή στον αέρα του ΣΚΑΪ με αφορμή την προεκλογική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Κάποια στιγμή κι ενώ η ένταση ανέβαινε η κυρία Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν περιχαρής σε θεατρική παράσταση, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής κι ο ομόλογός της του ΣΥΡΙΖΑ, τα… πήρε επειδή έθιξε τον πατριωτισμό του κόμματος και της επιτέθηκε.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate» είπε η κυρία Καραμανλή, με τον Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας και των Οικονόμου – Παυλόπουλου που καυτηρίασαν την κίνησή του.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Οικονόμου με τον Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Όταν ηρέμησαν οι τόνοι, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.

Διαβάστε ακόμη: