Πολλά καλά παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα. Ξεκινάω από το μεσημεριανό ματς στην Ιταλία, ανάμεσα στην Μπολόνια και την Ίντερ. Φαβορί είναι η φιλοξενούμενη αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Η Μπολόνια σκοράρει στην έδρα της. Ποντάρω στο Goal/Goal με απόδοση 1,84 στο Πάμε Στοίχημα.

Στη Γερμανία η Φράιμπουργκ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Λεβερκούζεν από το Europa League. Έκανε την ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονακό. Την κέρδισε με 2-3 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ακολούθησε παράταση στην οποία δεν άλλαξε το σκορ και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (5-3) με πιο εύστοχη τη γερμανική ομάδα. Πιθανός είναι ο «άσος» της Φράιμπουργκ. Προτιμώ πάντως το Over γιατί η Λεβερκούζεν είναι απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Στην Ισπανία θα κάνει ροτέισον σήμερα η Οσασούνα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεβίλλη, αφού έχει ρίξει το βάρος της στο Κύπελλο. Την Τετάρτη υποδέχεται στον πρώτο ημιτελικό την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό (όπου θα παίξει με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα) είναι μεγάλη. Η Σεβίλλη προκρίθηκε στο Europa League και θέλει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις στη La Liga. Ποντάρω στον «άσο» της. Πληρώνει 1,78 στο Πάμε Στοίχημα.

Από την Ισπανία ξεχώρισα και το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Αλμερία. Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο χτεσινό ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα θα ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία με νίκη κόντρα στην Αλμερία. Θα πάει στο +10 η διαφορά της από τη Ρεάλ.

Στη Γαλλία το μεγάλο παιχνίδι γίνεται το βράδυ στη Μασσαλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Συνήθως έχουν πολλά γκολ οι αγώνες τους, αφού και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση και δεν φημίζονται για τις άμυνές τους. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-3 την Τουλούζ και η Παρί με 4-3 τη Λιλ. Πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το κύπελλο στη Μασσαλία και η Μαρσέιγ πήρε την νίκη με 2-1 και την πρόκριση. Συνδυάζω το Goal/Goal με το Over.

Διαβάστε περισσότερα