Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Αλέξανδρου ότι ήταν οικονομική η αιτία της αποχώρησής του.

Αρχικά, ανέφερε: «Δεν είχε τρακ, ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον παίρνω τηλέφωνο κάθε χρόνο και του λέω: “Τι θα γίνει, θα τελειώσει αυτό το αστείο; Θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι;”. Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το budget της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης».

Σχετικά με τη δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το ότι έχασε τη θέση του από το πάνελ λόγω budget, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί, πολύ. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε του τι συμβαίνει σε μια εκπομπή και το πώς διαμορφώνονται τα budget. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν χρειάζεται να το ανακυκλώνουμε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος έχει κάποια σχέδια και ο ίδιος θα σας τα πει, δεν θέλω να μιλάω εκ μέρους του, και ήθελε να δει πώς θα δρομολογηθεί όλο αυτό και βρήκε μια φόρμουλα ο Νίκος ώστε να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί, να εξυπηρετηθεί και το budget όλων».

Για μια πιθανή επιστροφή της Ελένης Βουλγαράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Ναι το κορίτσι. Δεν το βλέπω το κορίτσι αυτό. Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον… δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε».

Ελισάβετ Σπανού για Δημήτρη Αλεξάνδρου: Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι μαζί μου στην εκπομπή

Χατζηθεοδώρου: Η αντίδραση της για τα δημοσιεύματα ότι είναι σε σχέση με τον Βασάλο

Διαβάστε ακόμη: