Το θρυλικό supermodel της δεκαετίας του ’90 Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ιέρεια της μόδας είναι πιο σέξι από ποτέ στην απίστευτη φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες της Vogue Βραζιλίας για το τεύχος Μάϊου, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του διαχρονικού icon, που επάξια της έχει απονεμηθεί. Η 55χρονη Σίντι Κρόφορντ είναι συνώνυμο γοητείας, διαχρονικότητας και σεξαπίλ και σε αυτή τη φωτογράφιση άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό!

H Σίντι Κρόφορντ, η οποία σημάδεψε ανεξίτηλα την χρυσή δεκαετία των 90s ως μέλος των original supermodels, ευχαρίστησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram το φωτογραφικό δίδυμο Luigi and Iango που ανέλαβαν την εντυπωσιακή φωτογράφισή της. «Σας ευχαριστώ, γιατί μου θυμίσατε τον λόγο που αγαπώ το μόντελινγκ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού καθώς και κάποια από τα κλικ της φωτογράφισης. Όλοι οι followers της την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο διατηρεί στα 55 της χρόνια και για το σεξαπίλ της που έμεινε αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια.

Από την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες του Versace και κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα, έως και σήμερα που αποτελεί μαμά δύο παιδιών και συνεχίζει να ποζάρει επιλεκτικά σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις, η Σίντι Κρόφορντ είναι συνώνυμο γοητείας, διαχρονικότητας και σεξαπίλ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.