Παράλυτη από τη μέση και κάτω, έμεινε μια Βρετανίδα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της.

Η καθηγήτρια χορού Κέρι Τζόρνταν υπέστη έναν τραυματισμό που «άλλαξε τη ζωή της», αφού εκτινάχθηκε στα ντουλάπια αποσκευών στο εσωτερικό του Boeing 777, το οποίο έπεσε σε ακραίες αναταράξεις κατά την πτήση του από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη.

Η Τζόρνταν νοσηλεύεται και αναρρώνει στο νοσοκομείο Samittivej Srinakarin της Μπανγκόκ, όπου αναμένεται να παραμείνει για αρκετές ακόμα εβδομάδες, αφού υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατάγεται από το Ντέβον, επέστρεφε στην Αδελαΐδα με τον σύζυγό της, Κιθ Ντέιβις, μετά από διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μόνιμη κάτοικος Αυστραλίας, όπου μετανάστευσε όταν ήταν παιδί.

singapore_davies
Ο 59χρονος Κιθ Ντέιβις, σύζυγος της Βρετανίδας που τραυματίστηκε στην πτήση της Singapore Airlines

Ο 59χρονος Ντέιβις αποκάλυψε ότι η σύζυγός του «δεν είναι σε καλή κατάσταση», τονίζοντας ότι καθώς το αεροπλάνο έχασε ξαφνικά ύψος, πετάχτηκε από το κάθισμά της σε ένα ντουλάπι πάνω από το κεφάλι της και προσγειώθηκε στο διάδρομο, όπου παρέμεινε μέχρι την εκτροπή της πτήσης για την Μπανγκόκ.

«Έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αμέσως μόλις εισαχθήκαμε και δεν έχει καμία αίσθηση από τη μέση και κάτω, οπότε αυτό αλλάζει αρκετά τη ζωή της», δήλωσε ο Ντέιβις από το κρεβάτι του νοσοκομείου.