Λίγες εβδομάδες μετά το χάος που σημειώθηκε από τους τραπερ στα Mad VMA, ο Light «ξαναχτυπά».

Αυτή τη φορά, ο τράπερ Light, με αφορμή την είδηση της καταγγελίας της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, τα βάζει με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις εκπομπές.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι έχουν πάντα στο στόχαστρό τους τούς τρaπερ ενώ όταν πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις άλλων καλλιτεχνών αποκρύπτουν τις ειδήσεις.

Παράλληλα, εκφράζει τη δυσαρέσκεια του επειδή μετά το επεισόδιο στα βραβεία δημιουργήθηκε το χάσταγκ #Cancel_Trappers ενώ τώρα δεν βλέπει κανένα χάσταγκ #cancel_Λαϊκούς.

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ…οκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του και άλλους τόσους που έχουν πιάσει πιο παλιά γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel_Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα αρ@@@@@ κάνουν τρισχειρότερα. Δεν είδα κανένα #cancel_Λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια, για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα. Ούτε για τους ηθοποιούς είδα κανένα #cancel_Ηθοποιούς… Καθίστε λοιπόν στα αυγά σας τώρα».

https://www.youtube.com/watch?v=JjvTI19snb4&feature=emb_title&ab_channel=TRAPNEWS