Sex and the city: Ενα εκατομμύριο δολάρια κάθε επεισόδιο για τις πρωταγωνίστριες. Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις θα κερδίσουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια από την επιστροφή τους στη σειρά «Sex & the City». Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, και οι τρεις πρωταγωνίστριες πρόκειται να πληρώνονται πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για καθένα από τα 10 επεισόδια του επερχόμενου revival με νέο τίτλο «And Just Like That», που θα προβληθεί από το HBO Max.

Επιπλέον, εκτός από τους ρόλους τους ως Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ αντίστοιχα, και οι τρεις ηθοποιοί θα είναι επίσης παραγωγοί της νέας σειράς.

Δεδομένου πόσο διάσημη υπήρξε η σειρά και της σχεδόν σίγουρης επιτυχίας των καινούργιων επεισοδίων, ο μισθός των τριών σταρ δεν αποτελεί έκπληξη. Η αμοιβή του ενός εκατομμυρίου ανά επεισόδιο έχει γίνει πολύ συνηθισμένη, τα τελευταία χρόνια, στους μισθούς ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Sex and the city: Ενα εκατομμύριο δολάρια κάθε επεισόδιο για τις πρωταγωνίστριες

Διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Νικόλ Κίντμαν, Τζεφ Μπρίτζες, Σερ Πάτρικ Στούαρτ, Ρις Γουίδερσπουν και Κέρι Ουάσιγκτον συγκαταλέγονται στους σταρ που πρόσφατα συμφώνησαν αντίστοιχους μισθούς σε μεγάλα πρότζεκτ από πλατφόρμες όπως Netflix, Hulu .