Τρεις νεαροί αποφάσισαν να κάνουν «θερινό» ένα κέντρο διασκέδασης σε περιοχή των Σερρών. Οι δράστες σκαρφάλωσαν στην στέγη του καταστήματος και ξήλωσαν λαμαρίνες αξίας 12.000 ευρώ. Η πρωτοφανής κλοπή από τη στέγη του κέντρου εκδηλώσεων, που είχε προκαλέσει και φθορές ύψους 8.000 ευρώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών δραστών ηλικίας 19 και 21 χρόνων, αλλά και σε βάρος των γονέων του ανήλικου, ενός 45χρονου και μιας 48χρονης που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Φαίνεται ότι τα μέταλλα έχουν «πέραση» στον κύκλο των ληστών καθώς αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα έναν Έλληνα την στιγμή που ξεφόρτωνε από το Ι.Χ. φορτηγό του σε μια επιχείρηση συλλογής σκραπ στα Φάρσαλα τέσσερις μεταλλικές σχάρες φρεατίων και δύο βαρέλια με κομμένες σχάρες φρεατίων συνολικού βάρους 630 κιλών, με σκοπό να τα πουλήσει στον ιδιοκτήτη! Και οι δυο συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.