Οι σχέσεις αγάπης, πάθους, λατρείας και αλληλοσεβασμού  ανάμεσα στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και στον οργανισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ! Ο πιο πετυχημένος κόουτς που πέρασε ποτέ από το «θέατρο των ονείρων», ο άνθρωπος που χάρισε τίτλους και στιγμές δόξας στους «κόκκινους διάβολους» δεν σταματάει ποτέ να δείχνει πόσο κοντά είναι στην ομάδα.

Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες, παρά τον κορωνοϊό που «θερίζει» τη Βρετανία ο σερ Άλεξ φόρεσε το παλτό του για το κρύο, τη μάσκα του για να τηρεί τα μέτρα  και βρέθηκε κανονικά χθες στο Ολντ Τράφορντ! Ο Σερ Άλεξ ήθελε ν’ απολαύσει από κοντά το πρώτο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από περίπου 17 χρόνια!

Ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός, δεν σταματάει να παρακολουθεί δια ζώσης την αγαπημένη του ομάδα και να δίνει το «παρών» στο αγαπημένο του γήπεδο όπου έζησε μοναδικές και ασύγκριτες στιγμές.

Έτσι το έκανε και το απόγευμα της Κυριακής για το πρώτο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λιντς έπειτα από περίπου 17 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες, πάντως, τον αποζημίωσαν με 8 τέρματα φτάνοντας στο τελικό 6-2 που ήταν και μικρό βάσει των ευκαιριών που υπήρχαν για να… γραφτεί ιστορία! Είπαμε ο… βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!