Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο στα Σεπόλια ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη έναντι αμοιβής.

Οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα social media του παιδιού προκαλούν αποτροπιασμό με τους αστυνομικούς να είναι πεπεισμένοι ότι ο φερόμενος ως βιαστής διαχειριζόταν το προφίλ της στα social media, καθώς ο ίδιος απαιτούσε συνεχώς από τη 12χρονη να φωτογραφίζεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους και να τραβά βίντεο για να τα ανεβάζει εκείνος στο διαδίκτυο και να «ψαρεύει» πελάτες.

Στο μεταξύ, αναμένονται τουλάχιστον 5 συλλήψεις για την υπόθεση, σύμφωνα με το Mega. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει άλλα 4-5 άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αυτή την φρικιαστική ιστορία του 12χρονου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω παιδόφιλοι και βιαστές είναι βαρύτατες, καθώς αντιμετωπίζονται ως συνεργοί σε αυτή την ιστορία.

Μόλις δοθεί έγκριση, η Εισαγγελική εντολή, αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου. Φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο σκληρά κυκλώματα του σκοτεινού διαδικτύου και ερευνάται και η περίπτωση να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας.

Σεπόλια: «Εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη της οικογένειας και την εξέδιδε» λέει η δικηγόρος της 12χρονης

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης στα Σεπόλια.

«Το παιδί δεν είναι καλή ψυχολογική κατάσταση, και αυτό είναι το φυσιολογικό. Επιτείνεται το γεγονός από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που με τη συμπεριφορά τους έχουν ”βιάσει” το παιδί ξανά και ξανά, βρίσκονται συνεχώς έξω από το σπίτι του, έχει αποτέλεσμα να έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του. Έχουν εμφανιστεί και φωτογραφίες του παιδιού σε κάποιες εκπομπές. Είναι θέμα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας».

Για τα βίντεο της ανήλικης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για τη δράση του κατηγορουμένου είπε πως, «δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της δικογραφίας, δεν έχω δει αυτά τα βίντεο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολόκληρη τη δικογραφία. Δεν έχω ρωτήσει φυσικά για το τι γινόταν και τι όχι, το παιδί έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που πρέπει. Η μητέρα του παιδιού πήγαινε στο κατάστημά του κατά καιρούς και έκανε μεροκάματα, του καθάριζε του τακτοποιούσε τα πράγματα. Δεν τη βοηθούσε, δούλευε η γυναίκα και πληρωνόταν. Υπάρχουν μηνύματα που είναι πιεστικά προς εκείνη για να φέρει το παιδί στο μαγαζί να τη βοηθήσει, να πάρει ένα χαρτζιλίκι».

«Η μητέρα δεν είχε διαπιστώσει τη δράση του 53χρονου, του είχε εμπιστοσύνη.  Υπάρχει πληροφορία, το έχω ακούσει και εγώ αυτό, ότι συγγενικό πρόσωπο ήθελε να χρηματίσει τη μητέρα της 12χρονης για να μην το αποκαλύψει. Το παιδί δεν παρακολουθείται. Από τις 3 Σεπτεμβρίου που έχει γίνει η καταγγελία, δεν παρακολουθείται η 12χρονη. Είχαν εμφανιστεί κάποιοι κοινωνική υπηρεσία πριν από 10 μέρες στο σπίτι και μετά εξαφανίστηκαν», συμπλήρωσε.

«Το παιδί δεν δούλευε στο κατάστημα, το είχαν στείλει οι γονείς κάποιες φορές στο κατάστημα να κάνει κάποιες βοηθητικές δουλειές, να βάλει στα ράφια κάποια πράγματα για ένα χαρτζιλίκι, πήγαιναν και άλλα παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα όταν πήγαινε το παιδί, έστελνε μαζί της και το μικρότερο αδερφάκι της, ένα αγοράκι το οποίο, ο 53χρονς φρόντιζε να διώχνει. Η οικογένεια έχει παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που σπουδάζουν», τόνισε η κ. Ταραχοπούλου για την οικογένεια της ανήλικης.

Διαβάστε ακόμη: