Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στα Σεπόλια. Αυτή τη φορά στο προσκήνιο ήρθε μία ακόμη αποκλειστική μαρτυρία γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια.

Ο γείτονας θυμάται μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και έβρισε τη 12χρονη, η οποία ωστόσο δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί. «Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών. Αναφορικά με τη μητέρα της 12χρονης λέει πως την είχε δει μία φορά να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο.

Διαψεύδει η φαρμακοποιός τη μητέρα ότι ο 53χρονος άφηνε φακελάκια με χρήματα

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου η φαρμακοποιός της γειτονιάς που μένει η οικογένεια της 12χρονης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για συναλλαγές που γίνονταν στο φαρμακείο.

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους παιδοβιαστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με την 12χρονη στα Σεπόλια, ενώ όσα αναφέρει το κορίτσι στην κατάθεσή του για τους εφιαλτικούς μήνες που έζησε στα χέρια των παιδοβιαστών δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

Η φαρμακοποιός της γειτονιάς που μένει η οικογένεια της 12χρονης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για συναλλαγές που γίνονταν στο φαρμακείο.

«Οτιδήποτε απορία έχει η αστυνομία ας έρθει εδώ να της τη λύσουμε. Έχουμε στοιχεία, έχουμε κάμερες, έχουμε απ’ όλα. Δεν ξέρουμε τίποτα. Εδώ δεν ήρθε ποτέ κανένας, δεν άφησε κανένα φακελάκι. Οτιδήποτε απορία έχει και εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία ή μπορεί να θέλει να πούμε κάτι και να βοηθήσουμε αυτή είναι η αστυνομία. Ας έρθει η αστυνομία αν έχει οποιαδήποτε απορία να την λύσουμε», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση, γιατί η μητέρα ερχόταν εδώ στο φαρμακείο η υπάλληλος του φαρμακείου διατύπωσε την απορία της σχετικά με τους ισχυρισμούς της 37χρονης μητέρας.

«Ερχόταν η μητέρα στο φαρμακείο αλλά δεν έμπαινε μέσα, περίμενε απ’ έξω. Δεν ξέρω γιατί περίμενε απ’ έξω. Έμπαιναν τα παιδάκια μέσα, ζητούσαν ντεπόν, τα οποία ποτέ δεν τους είχα δώσει, γιατί δεν μπορούσα να δώσω ένα φάρμακο σε ένα παιδάκι της ηλικίας που ήταν τα μικρά», τόνισε η φαρμακοποιός.

Η φαρμακοποιός μιλώντας για το γιατί πιστεύει ότι η μητέρα της 12χρονης ισχυρίστηκε ότι έφερνε στο φαρμακείο φακελάκια με χρήματα, είπε ότι «και εγώ την ίδια απορία έχω».

Διαβάστε ακόμη: