Με τον Ειρηνικό Ωκεανό από την μια πλευρά και τα βουνά της Σάντα Μόνικα από την άλλη, το Λος Άντζελες αποτελεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη στον κόσμο, καθώς εκεί κατοικούν άνθρωποι προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Γης, οι οποίοι προσελκύονται από το ευχάριστο κλίμα, τον έντονο και γεμάτο ενέργεια τρόπο ζωής, αλλά και την υπόσχεση του “Αμερικανικού Ονείρου”.

Το Λος Άνζελες έχει έναν μοναδικό τρόπο να ασκεί γοητεία στους επισκέπτες του. Εδώ ωστόσο δεν θα σας δείξουμε τα αξιοθέτα που πρέπει να επισκεφτείτε μόλις φτάσετε στην διάσημη πόλη του κινηματογράφου, αλλά που θα πρέπει να κατευθυνθείτε για αυτό το πολύ σημαντικό βραδινό ποτό. Επιλέξαμε για εσάς τα καλύτερα rooftop bars.

Αν ψάχνετε για θέα: Spire73

Καθισμένο στην κορυφή του ξενοδοχείου InterContinental Los Angeles Downtown, το Spire73, είναι το ψηλότερο υπαίθριο μπαρ στο δυτικό ημισφαίριο.

Εδώ θα βρείτε την πιο εκπληκτική θέα ολόκληρης της πόλης, και μια ευρεία ποικιλία από ουίσκι – το κάθε ένα τέλεια συνδυασμένο με γαστρονομικά μίνι-πιάτα.

Παραγγείλτε το Kumquat Old Fashioned, μια παραλλαγή του κλασικού ποτού με ουίσκι Hibiki Harmony, φρέσκο ​​kumquat, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φλούδα πορτοκαλιού.

Skybar, αν ψάχνετε για πάρτι

Το Skybar είναι ένα λαμπερό υπαίθριο μπαρ με μια από τις ωραιότερες θέες στο Λος Άντζελες. Κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, το μπαρ αυτό μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στο Λος Άντζελες, με τέλεια νυχτερινά pool parties και ζωντανή μουσική.

Είναι σημείο συνάντησης πολλών διασημοτήτων, ενώ η σπεσιαλιτέ του είναι το κλασικό mojito με Bacardi Superior Rum, φρέσκο χυμό από λάιμ, ζάχαρη, σόδα και μέντα.

Στο Ace Hotel

Εμπνευσμένο από το διάσημο Les Deux Cafes, το μπαρ  του Ace Hotel, είναι μια ωραία εναλλακτική λύση, καθώς διαθέτει έναν πανέμορφο χώρο με μια μίνιμαλ κομψή πισίνα και ένα μπαρ που προσφέρει μοναδικά κοκτέιλ.

Αξίζει να δοκιμάσετε το Dry Heat, ένα μείγμα από ουίσκι σίκαλης, ξηρό βερμούτ, ανανά και πικρό ποτό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.