Είναι γεγονός πως η επανεμφάνιση Βενιζέλου, με τρεις παρεμβάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, για πανδημία, εκλογές – απλή αναλογική αλλά και για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και την προμήθεια των τριών φρεγατών Belharra, προκάλεσε εντυπώσεις, συζητήσεις και ερωτηματικά!

Και είναι κοινό μυστικό πως στην πιάτσα συζητείται ευρέως «πού το πάει ο Βενιζέλος;», σε τι αποσκοπεί, ποιο είναι το σχέδιο του, αν θα κάνει δικό του κόμμα ή αν απλώς η επανεμφάνιση εντάσσεται στη λογική «είμαι κι εγώ εδώ», με φόντο τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Το βέβαιον είναι πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν προτίθεται να μείνει εκτός εξελίξεων.

Και μετά βεβαιότητας παρακολουθεί με την δέουσα προσοχή τόσο τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, όσο και τις επόμενες εθνικές εκλογές που θα διενεργηθούν με απλή αναλογική.

Οι πληροφορίες, από καλά ενημερωμένες πηγές, υποστηρίζουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δραστηριοποιηθεί στην εσωκομματική αναμέτρηση στο ΚΙΝΑΛ όπου ήδη στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη!

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ευελπιστεί σε μια νίκη του εκλεκτού υποψηφίου του, που θα του δώσει τη δυνατότητα να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές κατεβαίνοντας για βουλευτής!

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις θα καθορίσουν τη στάση και την πολιτική του συμπεριφορά, υπό την έννοια ότι θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα των εκλογών με την απλή αναλογική και τους συσχετισμούς δυνάμεων!