Με διερευνητικά ταξίδια σε Κόρινθο, Χαλκίδα αλλά και σε άλλες περιοχές εκτός Αττικής προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους δείξει τον «δρόμο» για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Caroline.

Οι Λίστα με τις όμοιες υποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του τμήματος ληστειών, που συμμετέχουν στις έρευνες, φέρονται να παρέδωσαν μια λίστα με υποθέσεις που έχουν αρκετά όμοια χαρακτηριστικά με αυτά των Γλυκών Νερών. Όπως έλεγε τις προηγούμενες μέρες αξιωματικός της Ασφάλειας, «θα τις κατηγοριοποιήσουμε και θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιες έχουν τα περισσότερα κοινά στοιχεία. Αυτές θα μπουν πρώτα στο μικροσκόπιο των ερευνών μας».

Με τα ταξίδια εκτός Αττικής οι αστυνομικοί θέλουν να έχουν μια εικόνα για τις κινήσεις συγκεκριμένων σεσημασμένων προσώπων, Ελλήνων και αλλοδαπών, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο «δυνατό» στοιχείο που να τους οδηγεί, τουλάχιστον αυτή την ώρα, στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τους δράστες.

Τα αποτελέσματα απο τα εγκληματικά εργαστήρια

Την ίδια ώρα, περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς η μεζονέτα της οδού Αλέκου Παναγούλη «σαρώθηκε» για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. «Έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και άφησαν πίσω τους πολλά ευρήματα όπως μονωτικές ταινίες, σχοινιά με τα οποία έδεσαν τον 33χρονο πιλότο. Επίσης, κινήθηκαν σε πολλά δωμάτια του σπιτιού και έτσι αυξήθηκαν οι πιθανότητες να έχουν κάνει κάποιο λάθος» λέει αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει και στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναζητώντας τηλέφωνα που δεν δικαιολογούν την παρουσία τους στην περιοχή την επίμαχη ώρα και ημέρα. Ωστόσο, πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που από μόνη της δεν μπορεί να θεωρηθεί επαρκές στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.