Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο που τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της Καρολάιν, της 20χρονης μητέρας που βρήκε φρικιαστικό θάνατο στα χέρια των τριών αδίστακτων ληστών, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ήταν όλο το νησί.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της και η μητέρα της οι οποίοι προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο ένας στον άλλο.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…».

Ο αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Κάρολάιν Κράουτς, τη γυναίκα της ζωής του, που μέσα σε είκοσι μόλις χρόνια πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ, να φέρει νέα ζωή, έφερε δάκρυα στα μάτια και των πλέον ψύχραιμων που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοιμητήριο της Αλοννήσου. Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Αλόννησο με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, έχοντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μωρό τους. Ετσι, σφιχτά κρατούσε τη Λυδία σε όλη τη διάρκεια του αποχαιρετισμού. Εκείνος και το παιδί. Μαζί. Όπως θα περάσουν τη ζωή τους με τη μνήμη της Καρολάιν και ελπίζοντας στη σύλληψη των φονιάδων της, ώστε να «ξεθωριάσει», αν γίνεται αυτό, ο εφιάλτης.

 

Από νωρίς το μεσημέρι διαδραματίζονται σκηνές αβάσταχτες στην Αλόννησο.

Η σορός, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Το πλοίο που μετέφερε τη σορό της αδικοχαμένης μητέρας έφτασε στο νησί των Σποράδων λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.

Στο πλοίο βρισκόταν και η μητέρα της Καρολάιν, η οποία ήταν συντετριμμένη.

Την ίδια ώρα στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε έναν εφιάλτη που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους.

Πρόσωπο υπεράνω υποψίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως την εντολή για την αιματηρή ληστεία στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ίσως να την έδωσε ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Και αυτός αναζητείται από την αστυνομία, μαζί με τους τρεις δολοφόνους, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν τη διαδρομή του χρήματος. Από την ώρα δηλαδή που το ζευγάρι έκανε την ανάληψη από την τράπεζα για την αγορά του οικοπέδου.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται πιθανόν για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, το οποίο είχε άριστη πληροφόρηση για τα χρήματα και ήταν αυτός που έδωσε την κρίσιμη πληροφορία στη συμμορία των ληστών. Ο «εργολάβος» όπως ονομάζεται στην αργκό του οργανωμένου εγκλήματος, αυτός που έδωσε την «εργολαβία» δηλαδή τη μεγάλη δουλειά με αντίτιμο ένα μεγάλο ποσοστό από τη λεία της ληστείας.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.