Η Σάσα Ομπάμα εθεάθη να καπνίζει τσιγάρο ενώ έφευγε από ένα πάρτι για την Ημέρα της Εργασίας στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η 22χρονη κόρη του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα όταν τη συνέλαβε ο φακός των παπαράτσι φόρεσε ένα μαγιό από πάνω και ένα oversized παντελόνι.

Η Σάσα φωτογραφήθηκε να καπνίζει ενώ συνομιλούσε με τους φίλους της. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται να καπνίζει τα τελευταία χρόνια.

Φαίνεται ότι μπορεί να πήρε τη συνήθεια από τον πατέρα της, ο οποίος κάποτε παραδέχτηκε ότι κάπνιζε μέχρι και 10 τσιγάρα την ημέρα.

sasha-obama-d-e1654895783203

 

Ο Μπαράκ, 62 ετών, άρχισε να καπνίζει στην εφηβεία του, αλλά υποσχέθηκε στη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, ότι θα το κόψει πριν από την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία.

«Ως πρώην καπνιστής παλεύω συνεχώς με αυτό», είχε πει σε συνέντευξη Τύπου το 2009.

«Έχω ξεφύγει μερικές φορές. Ναι. Είμαι καθημερινός καπνιστής ή συνεχής καπνιστής; Όχι»,

Στα απομνημονεύματά του του 2020, «A Promised Land», λέει πως η μεγαλύτερη κόρη του Μάλια, 25 ετών σήμερα, τον βοήθησε να το κόψει.

Ο Μπαράκ έγραψε ότι βλέποντάς την να «συνοφρυώνεται» όταν «το μύριζε στην αναπνοή του» τον βοήθησε να σταματήσει.

Η 59χρονη Μισέλ αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Σάσα και η Μάλια ζουν στο Λος Άντζελες μετά την αποφοίτησή τους από το USC και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, αντίστοιχα.

«Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι ότι αυτά τα δύο κορίτσια είναι οι καλύτερες φίλες», είχε πει στην εκπομπή «Today» τον περασμένο Νοέμβριο.

«Υπήρξε μια περίοδος που δεν μπορούσαν να αντέξουν η μία την άλλη και είπα: “Περιμένετε, θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα κοιτάξετε εκείνο το άλλο άτομο και θα ξέρετε ότι εσείς οι δύο μοιράζεστε κάτι πολύ μοναδικό”, ειδικά με δεδομένο τι έχουν περάσει», πρόσθεσε η πρώην Πρώτη Κυρία.

Σημείωσε επίσης ότι βλέποντας τα κορίτσια της «σε αυτό το σημείο όπου η μία στηρίζει την άλλη, είναι αυτό που θα ήθελε μια μητέρα».

Διαβάστε ακόμη: