Η Σάρον Στόουν δημοσίευσε μια τόπλες φωτογραφία της στο Instagram και όλοι υποκλινόμαστε στην αξεπέραστη γοητεία της.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αποδεικνύει ότι η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός δεν έχουν ηλικία. Στη φωτογραφία της στο Ιnstagram την βλέπουμε να γελάει φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της. Στη λεζάντα η ίδια σημειώνει: «Gratefully Imperfect on a Perfect Day» (Eυγνώμων ατελής σε μια τέλεια μέρα).

Η ηθοποιός, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του αιώνιου sex symbol διατηρεί στα 64 της χρόνια τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθησή της, που απλώς ενισχύουν την άψογη εμφάνισή της.

Η Σάρον Στόουν είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, throwbacks από συνεργασίες της αλλά και φωτογραφίες όπου ποζάρει η ίδια με στιλάτα outfis ή μαγιό. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μια προσωπική, καλοκαιρινή στιγμή της.

Η Σάρον Στόουν τόπλες μόνο με το κάτω μέρος του μπικίνι της

Με πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η Σάρον Στόουν έδωσε τον ορισμό του «vacation goals».

Φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της, η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν την νοιάζει τίποτα.

Κατά καιρούς, η Σάρον Στόουν έχει αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της για να κρατιέται σε φόρμα, μεταξύ των οποίων είναι το pilates, η yoga αλλά και ο χορός.

Η εξομολόγηση που συγκλόνισε

Πρόσφατα, η Σάρον Στόουν έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και «ράγισε» καρδιές. Όπως εξομολογήθηκε, έχασε 9 παιδιά από αποβολές ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ευαίσθητο ζήτημα, όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, κατά τη διάρκεια της κύησης.

Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού «People» στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης, με τη Στόουν να αναφέρει ότι «εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή».