Ο Σαντιό Μανέ ανήκει από σήμερα στο κλαμπ των παντρεμένων. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός που έκανε καριέρα στη Λίβερπουλ, πριν πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν και πρόσφατα στην Αλ Νασρ, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και το μεσημέρι της Τρίτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην πατρίδα του, την Σενεγάλη, σε έναν παραδοσιακό γάμο.

Μέχρι εδώ όλα καλά… Η σύζυγος του σούπερ σταρ της Αλ-Νασρ είναι 18 ετών και όπως αποκαλύπτουν Μέσα της Αγγλίας, ο Μανέ είχε σχέση μαζί της για αρκετά χρόνια, πριν επιτέλους την αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι φαίνεται να ήταν σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Μανέ να μην είχε αποκαλύψει στα φώτα της δημοσιότητας την μέλλουσα σύζυγο του, καθώς περίμενε πρώτα να ενηλικιωθεί!

Η Αΐσα Τάμπα, με το που έγινε 18 ετών δέχθηκε με χαρά την πρόταση γάμου από τον Μανέ και πλέον είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους.

Πάντως ο ίδιος έχει δεχθεί έντονη κριτική στα social media, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με την σύζυγο του! Μέσα της Σενεγάλης αναφέρουν πως η εν λόγω κυρία προοριζόταν εδώ και χρόνια για σύζυγος του Μανέ και ο Σενεγαλέζος σαν πιστός Μουσουλμάνος την αποκατέστησε με το που έγινε 18 ετών…

Διαβάστε ακόμη: