Τελικώς, οι φόβοι για την κατάσταση του Σαντιό Μανέ, επιβεβαιώθηκαν. Το «αστέρι» της εθνικής Σενεγάλης θα απουσιάσει από το Μουντιάλ του Κατάρ, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του (09/11) στον τένοντα, στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Βέρντερ Βρέμης με σκορ 6–1, για τη Μπουντεσλίγκα.

Αρχικά, φαινόταν να μην έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο, αναμένεται να μη μεταβεί στο Κατάρ, όπου οι αγώνες αρχίζουν σε δώδεκα μέρες. Ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, χαρακτήρισε το περιστατικό ως «δυσάρεστο».  Ο διεθνής επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης και εν τέλει, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, έξι λεπτά αργότερα.

Σαντιό Μανέ

Ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την ερχόμενη Παρασκευή (11/10). Ο δις Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς είναι βασικός παίκτης για την πρωταθλήτρια Αφρικής, η οποία αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ολλανδία στον εναρκτήριο αγώνα του πρώτου ομίλου την 21η Νοεμβρίου, πριν αντιμετωπίσει την εθνική της διοργανώτριας χώρας και στη συνέχεια, τον Ισημερινό.

Ο Σαντιό Μανέ, ρέκορτνμαν σκόρερ της πατρίδας του, σημείωσε το νικητήριο γκολ στη διαδικασία των πέναλτι επί της Αιγύπτου, που εξασφάλισε στη Σενεγάλη τον πρώτο της τίτλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, νωρίτερα εφέτος.

Διαβάστε ακόμη: