Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης  είναι ζευγάρι και δεν κάνουν πολλές κοινές αναρτήσεις, όμως η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με τον σύντροφό της πρόσφατα, σε Instagram story.

Μιλώντας για εκείνον, το μοντέλο είπε στο «Breakfast@Star», ότι: «Εμένα δεν με ανεβάζει ο Γιάννης, οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει. Καθόμαστε να βγάλουμε μια φωτογραφία και θα βάλει λίγο μπροστά το χέρι του, το κεφάλι του να με κρύψει».

Σε πρόσφατο story που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε στον Γιάννη Καραβασάνη και ακόμη τέσσερις συνονόματούς του, για τη γιορτή τους. Ο σύντροφός της όμως παραπονέθηκε ότι δεν φαίνεται ωραίος στη συγκεκριμένη φωτογραφία και εκείνη τον ανέβασε ξανά, από μια στιγμή του καλοκαιριού. «Ο Γιάννης 5, δηλαδή ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φωτό ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Ο οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι αναρτήσεις της

karavasanis22

Διαβάστε ακόμη: