Δύο καθηγήτριες λυκείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ υποχρεώθηκαν σε παραίτηση αφού τις έπιασαν να προσπαθούν να αποπλανήσουν μαθητή τους προκειμένου να κάνουν ομαδικό σεξ.

Πρωταγωνίστριες στο σκάνδαλο η Αλεξία Σαλδάρις, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της μια χρονιά νωρίτερα, και η Τζένιφερ Λάρσον, με 11ετη προϋπηρεσία στα θρανία.

Σάλος στις ΗΠΑ: Έστελναν μηνύματα και με εσώρουχα στον μαθητή

Οι δύο εκπαιδευτικοί που εργάζονταν στο λύκειο Joseph Craig παραδέχθηκαν ότι έστειλαν απρεπή μηνύματα στον μαθητή μέσω Snapchat με την Σαλδάρις να ομολογεί ότι έστειλε και πιπεράτες φωτογραφίες της στο νεαρό αγόρι ενώ η Λάρσον είπε ότι έστειλε μηνύματα για «αγκαλιές, φλερτ και χρήση αλκοόλ».

Οι ανήθικες προτάσεις φέρεται να έγιναν λίγο πριν από μια σχολική εκδρομή τον Απρίλιο με τις δύο καθηγήτριες να στέλνουν μηνύματα στον μαθητή στα οποία φέρονται να έγραφαν ότι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν και να περάσουν καλά μαζί του.

Στα ίδια μηνύματα, δε, ρωτούσαν αν θα ήθελε να λάβει μέρος και κάποιος συμμαθητής του.

Αλεξία Σαλδάρις

Τζένιφερ Λάρσον

Στις 9 Απριλίου η Σαλδάρις φέρεται να έστειλε στον ανήλικο πέντε φωτογραφίες της με εσώρουχα καθώς και μηνύματα για να συναντηθούν το επόμενο διάστημα.

Οι δύο εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις 12 Απριλίου και 10 ημέρες αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Διαβάστε ακόμη