Οι μεγάλες εντάσεις που προκλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star», έχουν φέρει αρκετή στενοχώρια και αναστάτωση στους παίκτες του ριάλιτι.

Μετά τον καβγά που ξέσπασε από τη συμπεριφορά και τα λόγια των Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα, όπου ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης έβαλαν τα κλάματα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς είναι η ψυχολογία τους.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για αυτό: «Εμείς και πεινάμε και έχουμε καιρό να φάμε και είναι δυσοίωνο το μέλλον της κόκκινης ομάδας. Αυτό μου έλεγε και ο μπαμπάς μου από μικρός, “ομάδα είναι το σύνολο των ατόμων που έχουν κοινό σκοπό και στόχο” και αυτό έχει χαθεί στην κόκκινη ομάδα το τελευταίο διάστημα. Είναι πάρα πολλές οι αναταραχές, ανοιχτά μέτωπα, περίεργες καταστάσεις και στενάχωρες, βαριές κουβέντες. Το μόνο που μας σώζει είναι αν ο καθένας ξεχωριστά μπορέσει να βρει την συγκέντρωση για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την ομάδα, μόνο τότε θα έρθει αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Λιανός απόρησε με την απάντηση του Σάκη Κατσούλη αφού τον θεωρούσε αισιόδοξο, με τον παίκτη να απαντά: «Δεν βλέπω φως στο τούνελ είμαι και εγώ ράκος ψυχολογικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Μπορεί επειδή παίζω για δεύτερη φορά, μπορεί επειδή μεγάλωσα δύο χρόνια από το προηγούμενο Survivor. Προσπαθώ και εγώ να βρω τα πατήματά μου, για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και εύχομαι να τα καταφέρω γρήγορα».

Διαβάστε περισσότερα