Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους, βρίσκεται η Σακίρα σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα. Η είδηση αυτή ήρθε, λίγο αφότου άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ζεράρ Πικέ και η ποπ σταρ βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hola!», το οποίο επικαλείται και η Marca, η Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να έχει υποστεί κρίση άγχους, ενώ το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 28 Μαΐου, δηλαδή αφότου η Σακίρα επέστρεψε από το Φεστιβάλ των Καννών.

Ωστόσο, το «Hola!» δημοσιοποίησε και φωτογραφία από ένα ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι αυτό που μετέφερε τη Σακίρα στο νοσοκομείο. Πληροφορίες της ίδιας πηγής αναφέρουν ότι την τραγουδίστρια συνόδευσε ο Ζεράρ Πικέ, ενώ το «παρών» έδωσαν τα μέλη της οικογένειά της.

Τη φημολογούμενη απιστία του Πικέ, έφερε στο φως η El Periódico και όλα δείχνουν πως μάλλον η έκταση που έχει λάβει το θέμα, κατέβαλλε ψυχολογικά την επί 12 χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Σακίρα. Σε ένα από τα δημοσιεύματα, αναφέρεται, ότι ο Πικέ φέρεται να την απάτησε με μια 20χρονη. To περιοδικό Cuore, έκανε λόγο για ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.

Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.