Πικέ και Σακίρα είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αλλά τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία έχουν αρχίσει να αναπαράγονται σενάρια ακόμη και για χωρισμό τους!

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια με άλλη γυναίκα και έτσι έχουν μαζευτεί σύννεφα πάνω από τον γάμο τους.

Η Λάουρα Φα μιλώντας στο Mamarazzi, ένα podcast του El Periódico που παρουσιάζει με την Λορένα Βανγκέζ, είπε: «Τον έχει πιάσει η τραγουδίστρια με άλλη και πάνε να χωρίσουν».
Μάλιστα στο ίδιο podcast αναφέρθηκε ότι ο Πικέ μαζί με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Ρίκι Πουτς συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα «Bling Bling» και «Patrón» μαζί με γυναίκες.

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία γράφουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ είχε μετακομίσει σε διαμέρισμά που διατηρεί στην οδό Muntaner στη Βαρκελώνη και μένει μόνος του!

Σύμφωνα με όσα μπόρεσε να συγκεντρώσει η εφημερίδα El Periódico, αρκετοί ένοικοι του κτιρίου όπου μένει ο Πικέ είδαν τον ποδοσφαιριστή να μπαινοβγαίνει ξανά στο σπίτι του την τελευταία εβδομάδα. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν θα χωρίσουν αλλά παιρνούν ένα διάστημα χωριστά για να σκεφτούν που πάει η σχέση τους. Πάντως και το 2021 υπήρξαν φήμες ότι η Σακίρα τον απάτησε αλλά συνέχισαν να είναι μαζί!

Και τότε έμειναν για ένα διάστημα χωριστά με την Σακίρα να παίρνει μαζί της τα παιδιά τους. Όπως γράφτηκε η Σακίρα τον είχε απατήσει με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Jam. Οι δυό τους λέγεται πως ήρθαν κοντά με αφορμή τη συνεργασία τους, στο τραγούδι Perro Fiel και ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ειδύλλιο.

Ο Πικέ είναι σε σχέση με την Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πριν από την Σακίρα ο Πικέ είχε σχέση για χρόνια με την ηθοποιό Νούρια Τόμας. Αρκετά χρόνια μετά από το άδοξο φινάλε στο δεσμό τους η Τόμας είχε πει:

«Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο. Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου».

Στην ίδια συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι μπήκε ανάμεσα τους η Σακίρα και τελείωσε η σχέση τους.