Στη γειτονιά των σταρ, όπου έχουν πολυτελείς βίλες η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σερ, ο Ρίκι Μάρτιν και ο Ματ Ντέιμον, έχει μια κατάλευκη έπαυλη η Σακίρα. Η σούπερ ποπ σταρ, με καταγωγή από την Κολομβία, είναι μια δαιμόνια πανίσχυρη γυναίκα που ξέρει να πουλάει πολύ καλά τον εαυτό της και να διαχειρίζεται το όνομά της σαν να είναι ένα πανίσχυρο brand

Η έπαυλη έχει λευκά κεραμίδια και λευκά κουφώματα. Το χρώμα έρχεται μονάχα από τα φυτά - Φωτογραφία: Douglas Elliman Real Estate

. Εργάζεται από 13 ετών και έχει καταφέρει στην καριέρα της να πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ, κατέχοντας το ρεκόρ της σταρ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Κολομβία. Σύμφωνα με το site Celebrity Net Worth η προσωπική περιουσία της ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στη λίστα Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο κατέχει τη 81η θέση.

Αν και ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας μαζί με τον σύζυγό της, τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, και τα δύο παιδιά τους, τον Μίλαν και τον Σάσα, 8 και 6 ετών αντίστοιχα, διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία -μεταξύ των οποίων και ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες.

Νυχτερινή άποψη της φωτισμένης βίλας που είναι χτισμένη σε σχήμα Γ γύρω από την πισίνα - Φωτογραφία: Douglas Elliman Real Estate

Το πιο εντυπωσιακό από τα σπίτια της είναι μια κατάλευκη μίνιμαλ βίλα στο Μαϊάμι που αγόρασε το 2001 έναντι 3.38 εκατομμυρίων δολαρίων. Το οίκημα βρίσκεται σε μια έκταση 8.708 τετραγωνικών ποδιών και έχει άμεση πρόσβαση στο κανάλι στον κόλπο Biscayne στην upper class γειτονιά North Bay Road.

Το σπίτι μάλιστα διαθέτει δική του προβλήτα με δυνατότητα να δένει εκεί γιωτ. Όπως είναι φυσικό η αγορά της Σακίρα πήρε κατευθείαν αξία από την πρώτη μέρα που το αγόρασε, εξαιτίας της φήμης της. Το 2018 η Σακίρα αποφάσισε να το πουλήσει, έναντι 11,6 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

 Αεροφωτογραφία της γειτονιάς North Bay Road όπου βρίσκεται η βίλα της Σακίρα - Φωτογραφία: Douglas Elliman Real Estate

Η βίλα εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, TV room, αίθουσα μπιλιάρδου και χορού καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Στο σαλόνι, στο οποίο δεσπόζει ένας μεγάλος τετραθέσιος λευκός καναπές, κυριαρχεί ο μινιμαλισμός - Φωτογραφία: Douglas Elliman Real Estate

Στο ισόγειο, στην καρδιά του σπιτιού, βρίσκεται το κατάλευκο εντυπωσιακό σαλόνι που απολαμβάνει μια μοναδική θέα στον κατάφυτο κήπο, την πισίνα αλλά και στο κανάλι μπροστά από το σπίτι .Η διακόσμηση του χώρου είναι λιτή, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του μινιμαλισμού με καθαρές γραμμές και απόλυτη κυριαρχία του λευκού. Τα έπιπλα είναι σε modern-classic ύφος, ένα glamorous διακοσμητικό στυλ που αγαπούν ιδιαίτερα στην Αμερική, το οποίο συνδυάζει τα μοντέρνα υλικά αλλά με κάποιες κλασικές αναφορές, κυρίως ως προς τις γραμμές.