Η Σακίρα δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μία φωτογραφία με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, στην οποία και οι δύο φαίνονται τρελά ερωτευμένοι. Στο εν λόγω στιγμιότυπο έχουν το κατάλληλo ντύσιμo για το Halloween, ενώ στο ίδιο ύφος είναι και το ιδιαίτερο μακιγιάζ τους.

Το ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δύο υπέροχους γιους, τον Μιλάν και τον Σάσα, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και είναι έτοιμο να ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί.

Σακιρα

Φυσικά, τα θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της σταρ «έπεσαν βροχή», αφού η ίδια σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένό της. Προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ξέρω τι κάνατε το περασμένο Halloween 🎃» έγραψε στη λεζάντα του post η 44χρονη καλλονή.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, που τραυματίστηκε στο ματς με την Αλαβές και θα λείψει από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ντιναμό στο Κίεβο, και η Κολομβιανή ποπ σταρ, μεταμφιέστηκαν σε ένα αιμοσταγές ζευγάρι και σχεδόν φιλήθηκαν για τις ανάγκες της φωτογραφίας που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Σακίρα για Πικέ: «Αυτός ο άντρας είναι… on fire»

Η Σακίρα έκανε μία ανάρτηση στα social media για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Ένα γκολ του Ζεράρ Πικέ έδωσε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League και μαζί τους πρώτους βαθμούς της.

Όσο, λοιπόν, ο Ζεράρ Πικέ πανηγύριζε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του τη νίκη που ήρθε μετά από δικό του γκολ, η σύντροφός του και μητέρα των δύο γιων του, Σακίρα, τον αποθέωνε στα social media.

«Ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Champions League. Αυτός ο άντρας είναι… on fire», έγραψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία φυσικά και καμαρώνει για τον άντρα που έχει στο πλευρό της.