Γιορτινό ήταν το κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Κυριακής, ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλλαν τα κάλαντα στην Κατερινα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθησαν διαδοχικά τα μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL και της Eurohoops Academy. Την εποπτεία τους έχουν ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Θοδωρης Παπαλουκάς αντίστοιχα.

Επιπλέον, τα είπαν η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, οι μαθητες απο το Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό Κέντρο «Μπερεγίνια», η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τελος, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν η αναπληρώτρια υπουργος Υγείας, Ειρηνη Αγαπηδάκη, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης.

Επικοινωνία Σακελλαρόπουλου με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού και πλοιάρχους ποντοπόρων πλοίων

Ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος – Ακτοφυλακής – τα οποία και ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους – αντήλλαξε νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Νέας Βύσσας Έβρου, Ρω και Παναγιάς, τους κυβερνήτες της φρεγάτας «Σπέτσαι» και του περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων «Γρηγορόπουλος», που επιχειρούν στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, τους επικεφαλής ιπταμένους των κλιμακίων ετοιμότητας (readiness) στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο και στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι της Κρήτης, καθώς και με τους κυβερνήτες του περιπολικού ανοιχτής θαλάσσης Λιμενικού Σώματος «070», που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, και του παράκτιου περιπολικού Λιμενικού Σώματος «900», που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Κω. Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους.

Η κ. Σακελλαροπούλου επικοινώνησε επίσης με τους πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «MINERVA ASTRA» και «MARAN VEΝTURE», που πλέουν στον Ατλαντικό και τον Ινδικό Ωκεανό, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με ήρεμες θάλασσες.

Διαβάστε ακόμη: