Από το 2019, οπότε και πήρε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει απασχολήσει ξανά, πέρα από φήμες, με την προσωπική της ζωή. Μπορεί κατά καιρούς να της είχαν χρεώσει διάφορες σχέσεις, όπως με τον Weekend ή τον Πέδρο Πασκάλ, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Τώρα όμως, δημοσιεύματα επιμένουν πως η Αντζελίνα Τζολί, πράγματι έχει σύντροφο. Ο λόγος για τον 40χρονο Βρετανό ράπερ, Akala.

Ποιος είναι ο Akala

Γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1983 στο Λονδίνο και σήμερα είναι γνωστός για τους προκλητικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους στίχους του. Είναι 40 ετών και εκτός από τραγουδιστής είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής και ποιητής. Συχνά, με τη μουσική του θίγει θέματα όπως η φυλή, η τάξη και η ανισότητα.

Εκτός από την καριέρα στο τραγούδι, ο Akala έχει αναγνωριστεί επίσης για το έργο του ως συγγραφέας και ομιλητής. Έχει γράψει βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Natives: Race and Class in the Ruins of Empire», το οποίο διερευνά ζητήματα φυλής και ταυτότητας στο πλαίσιο της βρετανικής ιστορίας.

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Τζολί, πυροδοτήθηκαν μετά τις κοινές τους παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ιταλικό περιοδικό Oggi. Το υποτιθέμενο ζευγάρι, εθεάθη στο Μιλάνο, να απολαμβάνει ένα δείπνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που εργάζεται στην πόλη, για τα γυρίσματα της ταινίας «María». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται. Τον περασμένο Μάιο ταξίδεψαν στη Τζαμάικα για να παρευρεθούν στο Calabash Literary Festival και το 2021 και πήγαν μαζί στη συναυλία του καλλιτέχνη Mustafa Ahmed, γνωστού ως Mustafa the Poet.

Το ραντεβού με τον Weeknd

Το 2021 η Τζολί εθεάθη μαζί με τον Weeknd στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα, σε ένα ιταλικό εστιατόριο, όπου και πέρασαν αρκετές ώρες μαζί.

tzoli393

Σχεδόν τα περισσότερα σάιτ έσπευσαν να μιλήσουν για ένα ενδεχόμενο φλερτ. Άνθρωποι από τον κύκλο των δυο τους όμως, υποστήριξαν ότι συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους. «Σίγουρα δεν προσπάθησαν να κρύψουν ότι βγήκαν μαζί. Όμως, ο -κατά 15 χρόνια νεότερός της- Weeknd επικεντρώνεται στην επιστροφή του στον κινηματογράφο. Έχει άλλωστε κι εκείνη την σειρά στην HBO, όπου πρωταγωνιστεί», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφορικά με την σειρά «The Idol».

Παρόλα αυτά και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κόσμος που τους είχε δει από κοντά, είπε ότι οι δυο τους, όχι μόνο βρέθηκαν εκεί, αλλά έφυγαν και μαζί.

Έκτοτε σπάνια και όχι από μεγάλα πρακτορεία ενεπλάκη το όνομά της με κάποιο ειδύλλιο. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό, η ίδια τόνισε πως δεν έχει καν κοινωνική ζωή και περνά χρόνο μόνο με τα παιδιά της. διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της στο «WSJ. Magazine» ότι τα έξι παιδιά της – Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 18 ετών, Σάιλο, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν – είναι τα πιο κοντινα άτομα της καθώς η οικογένεια συνεχίζει να αναρρώνει, από το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ.

«Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι», δήλωσε η Jolie στο περιοδικό.

«Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας», συνέχισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε».

Καθώς η Τζολί και τα παιδιά της προχωρούν μπροστά μετά τον χωρισμό, στηρίζεται επίσης σε μια στενή ομάδα φίλων γυναικών.

«Δεν έχω πραγματικά… κοινωνική ζωή», εξομολογήθηκε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν βγαίνει ούτε ραντεβού.

«Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες», διευκρίνισε, περιγράφοντας τον μικρό κύκλο υποστήριξης που έχει. «Ίσως τέσσερις στις έξι από τις γυναίκες που έχω κοντά μου προέρχονται από πόλεμο και συγκρούσεις».

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ.

Διαβάστε ακόμη: