Μετά από ένα διάστημα στο Άμπου Ντάμπι και στο Λονδίνο, η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι βρέθηκε στο Λος Άντζελες και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της ένα «κολάζ» φωτογραφιών. Μια από αυτές τη δείχνει να ποζάρει γυμνή σε κρεβάτι μασάζ.

Η Βρετανίδα καλλονή είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών, παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές όπως το «Transformers: Dark of The Moon» και το «Mad Max: Fury Road», ενώ εδώ και καιρό κάνει τα βήματά της στον κόσμο των επιχειρήσεων με εταιρία καλλυντικών.

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, είναι μητέρα δύο παιδιών από την σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν το 2016, αλλά ακόμη δεν έχουν πανρευτεί. O γιος τους Τζακ, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2017 και η κόρη τους, Ιζαμπέλα, τον Φεβρουάριο του 2022.

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: «Ο Τζέισον Στέιθαμ δεν κάνει καλά τη δουλειά του»

Στην ανάρτησή της, λοιπόν, παρουσίασε τις εντυπωσιακές αναλογίες του σώματός της δείχνοντας το γυμνό κορμί της σε mirror selfie.

Με τη φωτογραφία να γίνεται viral, υπήρξαν και οι αντιδράσεις. Άλλες του στιλ όπως: «Υπέροχη», «Ουάου», «Όπως πάντα εκθαμβωτική» και «Ω Θέε μου» και άλλες όπως: «Σου επιτρέπει ο σύζυγός σου να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες;», αλλά και οι «Γιατί γυμνή; Δεν κατανοώ αυτή τη συμπεριφορά», αλλά και οι «Σύμφωνα με τα συμπτώματα της 5ης φωτογραφίας, ο Τζέισον Στέιθαμ δεν κάνει καλά τη δουλειά του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Και κάπου εκεί άρχισε η ανταλλαγή σχολίων και γράφτηκαν κι άλλα πολλά όπως δικό της είναι το σώμα αν θέλει θα το δείξει κι αν θέλει όχι και ότι σε τελική ανάλυση μασάζ έκανε, πως θα έπρεπε να εμφανιστεί.

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Οπότε είναι σίγουρα στάση ζωής και ο εαυτός που επιλέγεις να δείχνεις στον κόσμο. Για μένα, σημαίνει ζεστασιά, ταπεινότητα, αγάπης και απλά το να είσαι ένας άνθρωπος που αγαπά και νοιάζεται», έχει δηλώσει εκείνη για το τί χαρακτηρίζει ως ομορφιά.

Διαβάστε ακόμη: